Penthaus orijentisan prema šumi u modernom stambenom kompleksu na Zvezdari

Šifra nekretnine : 2005

Prodaja 354.350 € - Stan
142 m25.0 SobeCG III/III  Štampaj
Lokacija: Bulbulder Ulica: Dragiše Lapčevića novogradnja Telefonskih linija: 1 

Stan se sastoji od ulaza sa garderoberom, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, ostave, degažmana, tri kupatila, četiri spavaće sobe, terase i lođe.
Okupan je prirodnim svetlom i okružen zelenilom, sa prelepim pogledom na panoramu grada, čarobnu park-šumu i uređene zelene atrijume.
Nalazi se na povučenom spratu.
Pozicioniran na jednoj od najviših tačaka Beograda, na samom obodu Zvezdarske šume, u kompleksu koji pruža privatnost i izolovanost od gradske gužve, ali i odličnu povezanost sa centrom grada i svim bitnim gradskim sadržajima.
U centralnom delu stambenog kompleksa nalazi se pet ozelenjenih atrijuma, koji unutrašnjim prostorima osiguravaju prirodnu ventilaciju i dodatno prirodno svetlo.
Sve vertikalne komunikacije (stepeništa i liftovi) su smešteni u prostoru između dva susedna atrijuma i otvoreni su prema svakom od njih.
Mogućnost kupovine garažnog mesta projektovanog po najvišim standardima. Stanare kompleksa liftovi direktno vode do savremeno opremljenih garažnih prostora sa detektorima za gas i dojavu požara.
U okviru kompleksa je i spa zona koja će svojim ambijentom i sadržajima korisnicima pružiti idealne uslove za trening, rekreaciju i relaksaciju.
U sklopu moderno opremljenog spa centra nalazi se najduži privatni bazen u gradu, tursko kupatilo, sauna i sobe za masažu, kao i teretana opremljena najsavremenijim spravama za vežbanje.
Posebnu vrednost lokaciji daje neposredna blizina svih sadržaja neophodnih za ugodan porodični život - dva vrtića, dve osnovne i nekoliko srednjih škola, prodavnica, doma zdravlja, apoteke, banke, gradske park-šume i uređenih prostora za rekreaciju.
Kupac ove nekretnine ne plaća agencijsku proviziju. Stan je u izgradnji, rok završetka radova je avgust 2022. Izražena cena nekretnine je bez PDV. Kupac prvog stana ima pravo na povraćaj PDV-a.
Mogućnost kupovine putem stambenog kredita.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • PRISTUP:Lift
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Odličan dupleks u novijoj zgradi na Crvenom krstu

3.0 | 96m2 | 350.000 €
Dupleks odlične strukture nalazi se u novijoj zgradi izuzetnog kvaliteta na atraktivnoj lokaciji, u blizini Beogradskog Dramskog Pozorišta i SC Vračar. Stan ima jako dobar raspored prostorija. U donjem nivou je prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, i terasom sa koje se pruža prelep pogled na grad. Predivno stepenište vodi na gornji nivo, gde se nalaze dve prostrane spavaće sobe, garderober i kupatilo od 16m2. Spavaće sobe imaju funkcionalne ugradne plakare. Stan je izuzetno pozicioniran, svetao, a zgrada je održavana i uredna. Stan se prodaje kompletno namešten. Izuzetna raskošna nekretnina koja može da zadovolji i želje najizbirljivijih kupaca
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Trosoban sa baštom prema šumi u modernom kompleksu na Zvezdari

3.0 | 102m2 | 270.035 €
Stan se sastoji od ulaza sa garderoberom, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, degažmana, dva kupatila, dve sobe i terase. Dvostrano je orijentisan, te okupan prirodnim svetlom i okružen zelenilom, sa prelepim pogledom na panoramu grada, čarobnu park-šumu i uređene zelene atrijume. Pozicioniran na jednoj od najviših tačaka Beograda, na samom obodu Zvezdarske šume, u kompleksu koji pruža privatnost i izolovanost od gradske gužve, ali i odličnu povezanost sa centrom grada i svim bitnim gradskim sadržajima. U centralnom delu stambenog kompleksa nalazi se pet ozelenjenih atrijuma, koji unutrašnjim prostorima osiguravaju prirodnu ventilaciju i dodatno prirodno svetlo. Sve vertikalne komunikacije (stepeništa i liftovi) su smešteni u prostoru između dva susedna atrijuma i otvoreni su prema svakom od njih. Mogućnost kupovine garažnog mesta projektovanog po najvišim standardima. Stanare kompleksa liftovi direktno vode do savremeno opremljenih garažnih prostora sa detektorima za gas i dojavu požara. U okviru kompleksa je i spa zona koja će svojim ambijentom i sadržajima korisnicima pružiti idealne uslove za trening, rekreaciju i relaksaciju. U sklopu moderno opremljenog spa centra nalazi se najduži privatni bazen u gradu, tursko kupatilo, sauna i sobe za masažu, kao i teretana opremljena najsavremenijim spravama za vežbanje. Posebnu vrednost lokaciji daje neposredna blizina svih sadržaja neophodnih za ugodan porodični život - dva vrtića, dve osnovne i nekoliko srednjih škola, prodavnica, doma zdravlja, apoteke, banke, gradske park-šume i uređenih prostora za rekreaciju. Kupac ove nekretnine ne plaća agencijsku proviziju. Stan je u izgradnji, rok završetka radova je avgust 2022. Izražena cena nekretnine je bez PDV. Kupac prvog stana ima pravo na povraćaj PDV-a. Mogućnost kupovine putem stambenog kredita.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Trosoban penthaus u novom kompleksu kraj Zvezdarske šume

3.0 | 101m2 | 267.836 €
Stan se sastoji od ulaza sa garderoberom, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, degažmana, dva kupatila, dve sobe i lepe velike terase. Stan je okupan prirodnim svetlom i okružen zelenilom, sa prelepim pogledom na panoramu grada, čarobnu park-šumu i uređene zelene atrijume. Pozicioniran na jednoj od najviših tačaka Beograda, na samom obodu Zvezdarske šume, u kompleksu koji pruža privatnost i izolovanost od gradske gužve, ali i odličnu povezanost sa centrom grada i svim bitnim gradskim sadržajima. U centralnom delu stambenog kompleksa nalazi se pet ozelenjenih atrijuma, koji unutrašnjim prostorima osiguravaju prirodnu ventilaciju i dodatno prirodno svetlo. Sve vertikalne komunikacije (stepeništa i liftovi) su smešteni u prostoru između dva susedna atrijuma i otvoreni su prema svakom od njih. Mogućnost kupovine garažnog mesta projektovanog po najvišim standardima. Stanare kompleksa liftovi direktno vode do savremeno opremljenih garažnih prostora sa detektorima za gas i dojavu požara. U okviru kompleksa je i spa zona koja će svojim ambijentom i sadržajima korisnicima pružiti idealne uslove za trening, rekreaciju i relaksaciju. U sklopu moderno opremljenog spa centra nalazi se najduži privatni bazen u gradu, tursko kupatilo, sauna i sobe za masažu, kao i teretana opremljena najsavremenijim spravama za vežbanje. Posebnu vrednost lokaciji daje neposredna blizina svih sadržaja neophodnih za ugodan porodični život - dva vrtića, dve osnovne i nekoliko srednjih škola, prodavnica, doma zdravlja, apoteke, banke, gradske park-šume i uređenih prostora za rekreaciju. Kupac ove nekretnine ne plaća agencijsku proviziju. Stan je u izgradnji, rok završetka radova je avgust 2022. Izražena cena nekretnine je bez PDV. Kupac prvog stana ima pravo na povraćaj PDV-a. Mogućnost kupovine putem stambenog kredita.
Detaljnije