Lokal - 220 m2, Zemun, Dobanovačka

Šifra nekretnine : 2072

Izdavanje 2.250 € -
220 m2 Štampaj
Lokacija: Gornji grad Ulica: Dobanovačka Telefonskih linija: 1 prazan 

U okviru poslovnog kompleksa sa više zidanih objekata (vrtić, škola, drugih objekata raznih delatnosti), dvorištem sa parking mestima, 2 rampe sa 24-časovnim nadzorom, u ponudi su na dugoročni zakup dva objekta:
1. Zidani objekat od 220kvm, trenutno u funkciji restorana - sastoji se od kuhinje od 60kvm sa zasebnim ulazom iz dvorišta, koja je profesionano opremljena (hladna komora, šporet, aspirator); prednji deo sa šankom ima 160kvm i izlazi na ulicu, gde je manja bašta sa 15 mesta i nadstrešnicom. Objekat ima zasebne toalete - muški i ženski. Ovaj objekat izdaje se po ceni od 2,250 evra mesečno.
2. Zidani objeakt od ukupno 800kvm, sada u funkciji svečane sale za proslave, sastoji se 450m2 sale sa 250 banket mesta i binom, pomoćnom kuhinjom, muškim i ženskim toaletom, jedne odvojene prostorije u ulaznom hodniku, više manjih prostorija (sve oko 100kvm); u podnožju 250kvm magacinskog prostora. Objekat ima visinu koja ide od 3,8m do 4,5 m, više ulaza, četiri klime, industrijsku struju, gradski vodovod. Pozicija samog objekta je takva da ima mogućnost prilaza kamionima, šleperima. Ovaj objekat se izdaje po ceni od 4400 evra mesečno.
U dvorištu je osam parking mesta.
Oba objekta imaju potencijal za razne namene i različite delatnosti.
Lokacija i pozicija su zahvalne i za privatne klinike, ali i proizvodne delatnosti, radionice, stovarišta, magacinski prostor.
Moguć je svaki dogovor oko namene i oko cene.

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine